VM-guld till England?

Förväntningarna på England är alltid skyhöga, vilket de är även i detta VM, och det finns faktiskt några sammanträffanden som talar för att 2014 kan bli ett guldår för England.

Tidningen Expressen har snappat upp några sammanträffanden och slående likheter med Englands guldår 1966 och som kan tala för att 2014 blir året då England återigen tar hem ett VM-guld efter en nästan 50-årig lång väntan.

Likheter med Englands guldår:

  • Österrike tog hem Eurovision Song Contest
  • Atletico Madrid vann den spanska ligatiteln
  • Real Madrid vann en europatitel, 1966 Europacupen och i år Champions League

Vad tror du, är detta händelser som är talande för att England kommer att ta hem guldet i år och upprepa bedriften från VM 1966 på hemmaplan?

England inleder turneringen i grupp D där man kommer att få tampas med Italien, Uruguay samt Costa Rica om en plats till åttondelsfinalen.

Oddsen talar inte till Englands fördel

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så tror man inte på att England har några större chanser till titeln. Inte ens det engelska spelbolaget William Hill hyser någon större förhoppning och ger hela 26,00 gånger pengarna på att England tar hem titeln i Brasilien. I kontrast så ger spelbolaget oddset 4,00 på att favoriten och hemmanationen Brasilien tar hem turneringen och oddset 5,00 på att det blir Argentina som vinner.

Spela hos William Hill >

1 tanke kring ”VM-guld till England?

Kommentarer inaktiverade.