Odds på fotbolls-VM 2023 för damer

Kommande matcher

Torsdag 2023-10-12
Bolivia - Ecuador
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 
Colombia - Uruguay
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 
Fredag 2023-10-13
Argentina - Paraguay
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 
Chile - Peru
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 
Brasilien - Venezuela
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 
Torsdag 2024-09-12
Venezuela - Uruguay
VM-kvalet 2026 - Sydamerika
 

Oddsen uppdaterades 2023-09-26 04:59:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Vinnarodds på fotbolls-VM 2023

Rekommenderade spelbolag

  • Gratisspel upp till 100 kr
  • Omsättningskrav: 6x minsta odds: 1.40
  • Läs mer om Unibet
  • Boostade odds under VM!
  • Stort utbud av VM-odds.
  • Alltid bra odds.

Om odds och betting på dam-VM 2023

Enligt oddsen från spelbolagen så är de regerande mästarinnorna USA knapp favorit att vinna före EM-mästarna England.

Se vinnaroddsen här >

Det finns en uppsjö av spelbolag som erbjuder odds och betting på fotbolls-VM 2023.

Här ser du spelbolagen vi rekommenderar >

På fotbolls-VM hittar du alla möjliga odds. Det finns mängder av olika turneringsspel att välja mellan, som skytteligavinnare, vem som gör flest assist, h2h mellan olika lag mm. Lägg därtill alla odds som kommer att erbjudas på varje match, allt från 1X2 till målspel till hörnspel och vem som vinner slantsinglingen.

Se oddsen här >

Att spela på fotbolls-VM är enkelt. Har du inget konto kan du skapa ett enkelt och det finns många olika sätt att göra en insättning, glöm dock inte bort bonusen som spelbolagen erbjuder. Leta därefter upp oddsen på VM hos spelbolagen och sen är du ett fåtal klick från att lägga ett spel.

Se rekommenderade spelbolag här >

Vi hjälper dig till de bästa oddsen på fotbolls-VM 2023

I oddslistan ovan så hittar du de senaste oddsen och oddsjämförelsematcherna i fotbolls-VM. Oddslistan med fotbolls-VM oddsen är perfekt att kika på om du är nyfiken på vilka lag som är favoriter. Eller för att kolla in vad ett spel på respektive lag ger och var du bör betta.

Är du intresserad av att följa en match du bettat på så ta en titt i vår TV-tablå och TV-tider för fotbolls-VM. Där hittar du alla kommande matcher och var du kan se matcherna, både på TV eller live stream på webben.

Bästa oddsen och oddsjämförelse på fotbolls-VM 2018

Kort förklaring av oddslistan och oddsjämförelse

Oddsjämförelsen presenterar de kommande matcherna och med de bästa oddsen som spelbolagen ger just nu på matchoddset 1-X-2, det vill säga hur matchen slutar under ordinarie matchtid 90 + eventuell tilläggstid. Vill du spela på någon match så klickar du helt enkelt på oddset du är intresserad av för att gå vidare till spelbolaget som erbjuder spel på respektive odds.

Är du intresserad av fler odds på matchen, 1-X-2, Vinnare, Antal mål med flera, så klickar du helt enkelt på matchen för att se alla oddsen från spelbolagen på den matchen.

Att spela på VM och fotbolls-VM oddsen

Hittar du ett odds som du är intresserad av i vår oddsjämförelse att spela på men inte har ett konto hos spelbolaget så är det enkelt att komma igång. Att registrera sig hos ett spelbolag är enkelt, smidigt och är helt gratis. Fyll endast i dina uppgifter och ett konto är skapat.

Vill du ha tips på hur du kan betta på matcherna i turneringen så kan du kika in våra speltips som är helt kostnadsfria att ta del av. Vi kommer att tippa allt från gruppvinnare, vinnare av VM-guldet till speltips på matcherna i turneringen.

Skapa ett konto hos ett spelbolaget

För att spela på oddset du hittat i vår oddsjämförelse så måste du först göra en insättning hos spelbolaget. EN insättning hos ett spelbolag kan du göra på många olika vis som genom Pay Pal, internetbank, VISA eller MasterCard och så vidare.

När du gör din första insättning så får du i de flesta fall en odds bonus. Vanligt är att du får 100% i odds bonus på sin första insättning hos spelbolaget och upp till 1000 kronor. Detta kan dock variera. Ibland kan bonusen vara i form av ett freebet eller något annat. Bonusen måste du sedan omsätta för att sedan plocka ut pengarna till ditt bankkonto eller internetplånbok. Bonusen omsätter du genom att spela upp summan ett visst antal gånger till ett givet odds, läs spelbolagens regler och villkor för mer information om vad som krävs.

Tävlingar och erbjudanden hos spelbolagen

Håll även utkik efter andra erbjudanden och tävlingar hos spelbolagen som du har registrerat dig hos. Det är inte ovanligt att du kan använda dina insatta medel på ett mer effektivt sätt. Som att vara med i en tävling med fina priser samtidigt som du spelar på oddsen.

Vi kommer att lyfta fram erbjudanden från spelbolagen som du kan ta del av för att maximera ditt spelande. Vi kommer att lägga upp erbjudanden på fotbolls-VM så snart de finns uppe hos spelbolagen.

Vi reserverar oss för felaktigheter

Alla oddsen på denna sida hämtar vi direkt från spelbolagen. Ibland kan spelbolagen ändra oddsen innan vi kan ta del av dem och därför kan de ibland skilja sig åt. Vi reserverar oss därmed för eventuella felaktigheter gällande oddsen i listan ovan.