Grupp H

Tabell
Ma V O F GM-IM MS P
1. Belgien 33004-139
2. Algeriet 31116-514
3. Ryssland 30212-3-12
4. Sydkorea 30123-6-31
Spelschema och resultat
2014-06-17 18:00 Belgien - Algeriet 2 - 1 odds
2014-06-18 00:00 Ryssland - Sydkorea 1 - 1 odds
2014-06-22 18:00 Belgien - Ryssland 1 - 0 odds
2014-06-22 21:00 Sydkorea - Algeriet 2 - 4 odds
2014-06-26 22:00 Algeriet - Ryssland 1 - 1 odds
2014-06-26 22:00 Sydkorea - Belgien 0 - 1 odds
Speltips

Grupp H – odds

I grupp H sätter vi våra pengar på att Belgien och Ryssland tar sig vidare till slutspelet.

Fler speltips
Senaste Nyheterna
Inför: Argentina – Schweiz och Belgien – USA
Inför: Frankrike – Nigeria och Tyskland – Algeriet
Eftersnack: Algeriet historiskt
Fler nyheter i VM-Bloggen
Grupp H - odds, tabeller, spelschema, resultat

Stekheta Belgien bör avancera från grupp H med Ryssland som främsta utmanare som gruppvinnare. Med det sagt så kommer det bli svårt för Sydkorea och framförallt för Algeriet att hävda sig i denna grupp och utmana om en plats till slutspelet.

Algeriet

Algeriet

FIFA ranking: 25

Algeriet gjorde det bra i det afrikanska kvalet och tog sig till VM med minsta möjliga marginal efter att ha besegrat Burkina Faso i play-off med fler gjorda bortamål. I kvalet så var dock hemmaplan en stor fördel för Algeriet vilket givetvis kommer att bli en nackdel när de väl kommer till VM i Brasilien. I Sydafrika-VM så slutade laget sist i grupp C, utan att ha gjort ett enda mål och det är mycket som talar för att den historien kommer att upprepa sig även i grupp H i Brasilien-VM.
Mer fakta om Algeriet med truppen, resultat, tabellen, spelschema, oddsen >
Belgien

Belgien

FIFA ranking: 12

Den gyllene generationen i Belgien införlivade förväntningarna i kvalet och gick obesegrad genom sin grupp i kvalet framför lag som Kroatien och Serbien. Som sagt är förväntningarna på Belgien skyhöga och laget har många unga supertalanger i storklubbar runt om i Europa. Givet förutsättningarna är Belgien en given favorit att vinna grupp H och att man ska ta en plats till slutspelet är nästan självskrivet.
Mer fakta om Belgien med truppen, resultat, tabellen, spelschema, oddsen >
Ryssland

Ryssland

FIFA ranking: 18

Ryssland har missat de två senaste världsmästerskapen och tog in demontränaren Fabio Capello för att få ordning på den nuvarande truppen. Capello lyckades med den uppgiften och ledde laget till en seger i kvalgruppen, framför tvåan Portugal. Ryssland ser oerhört starka ut efter sin insats i kvalet och det ska bli oerhört intressant att se vad de kan åstadkomma i detta VM. I grupp H är Ryssland tillsammans med Belgien stora favoriter att ta en av platserna till slutspelet. På pappret är dock Belgien det starkare laget och därmed får Ryssland troligtvis nöja sig med en andra plats i gruppen.
Mer fakta om Ryssland med truppen, resultat, tabellen, spelschema, oddsen >
Sydkorea

Sydkorea

FIFA ranking: 55

Sydkorea har stor rutin av VM-turneringar och deltagit i varje mästerskap sedan Mexiko-VM 1986. 2002 gjorde man succé när VM gick på hemmaplan och tog en meriterande fjärde plats, där man slog ut Italien i åttondelsfinalen och Spanien i kvarten. Dock är det ett helt annat Sydkorea som vi ser i dag vilket bland annat märktes i kvalet, där man hade en del problem och slutade endast på en andra plats. Under kvalet så tog Sydkorea ut hela 45 olika spelare, vilket är flest av alla nationerna i VM-kvalet. Med en så stor trupp och med ett varierande kvalspel är det svårt att säga var Sydkorea egentligen står men av det som vi sett hittills så kommer det att bli oerhört tufft för Sydkorea att ta sig vidare från grupp H.
Mer fakta om Sydkorea med truppen, resultat, tabellen, spelschema, oddsen >