Om Fotbollsvm.se

Fotbollsvm.se är en oberoende sajt om fotboll på landslagsnivå. Vi rapporterar om och bevakar de stora mästerskapsturneringarna och ger dig all information du behöver för att kunna följa och betta på de stora mästerskapen.

Tanken är att fotbollsvm.se ska vara en heltäckande guide för dig som är intresserad av Fotbolls-VM. På sajten hittar du därför alltifrån spelscheman till tabeller och slutspelsträd. Du hittar också fakta om landslagen och arenorna samt nyheter om specifika matcher.

Hos oss får du dessutom tips på var du får bäst odds på matcherna just nu och var du kan få del av bra bonuserbjudanden. En tjänst som vi erbjuder i samarbete med spelbolagen och får betalt för den trafik som vi skickar vidare till spelbolagen.

Vår historia

Fotbollsvm.se ägs inte av något spelbolag och vi rekommenderar endast spelbolag med svensk spellicens som har gott rykte. Vi som står bakom sajten har många års erfarenhet av att skriva och rapportera om viktiga sport-event. Fotboll ligger oss extra varmt om hjärtat och 2013 bestämde vi att det var dags att skapa en helt ny site där vi kunde fokusera på landslagsfotboll fullt ut. Detta har vi inte ångrat. Tvärtom så har det varit otroligt roligt att bevaka och följa mästerskapen tillsammans med er läsare.

Det har varit väldigt kul och givande att få vara en liten del av den stora fotbollsfesten och den stora fotbollsgemenskapen. Att få fira framgångar med er på sociala medier och läsa era kommentarer har gjort jobbet mer än roligt. Det har också varit intressant att på nära håll få följa hur sporten har utvecklats med till exempel både VAR och, frisparkssprej och guida våra läsare genom de nya reglerna.

Vi siktar framåt

Nu siktar vi framåt och hoppas förstås på våra besökares fortsatta förtroende. Framöver hoppas vi även på att locka nya läsare och kunna erbjuda en ännu bättre sida. Vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre och ge er besökare det ni vill läsa om på sajten.

Spela måttfullt

Även om vi tipsar om bettingsajter så kan vi inte nog understryka hur viktigt det är att spela med försiktighet. Se betting som något roligt och ett nöje, inte ett sätt att vinna extra pengar. Om du är osäker på ditt spelande då kan du kontakta www.stodlinjen.se eller ringa 020-81 91 00.

Kontakt

Har du frågor eller bara vill skriva några rader med tips eller synpunkter så är du välkommen att kontakta oss via mail eller på Facebook och Twitter. Vi läser allt och återkommer med svar så snart vi kan.