Speltips och heta spel på fotbolls-VM 2018

Speltips: Rumänien – Sverige

26 mars, 2018

På tisdag är det dags för en ny träningsmatch som uppvärmning inför Fotbolls-VM i Ryssland i sommar, och det är Rumänien som står för motståndet. Vi tror det blir en jämn match, och spelar därför på ett kryss till oddset 3,20 hos Unibet!

Speltips: Sverige – Chile

20 mars, 2018

Sverige tar emot Chile för en träningsmatch på Friends Arena i helgen, och trots Chiles höga världsranking väljer vi att spela på ettan till 3,00 gånger pengarna hos LeoVegas.

Colombia & Polen går vidare från grupp H

21 maj, 2014

I grupp H sätter vi våra pengar på att Polen och Colombia tar sig vidare från gruppen före Senegal och Japan.

Grupp G toppas av England

Med generationsväxlingen så tror vi att ett hungrigt England vinner grupp G, före Belgien, Panama och Tunisien.

Tyskland vinner grupp F

Tyskland gick rent kvalet och borde vinna grupp F med Sverige, Mexiko och Sydkorea utan att förta sig.

Brasilien toppar grupp E

Brasilien är som sig bör den stora favoriten i grupp E och även om det ger ett lågt odds så är det ett givet bet då Costa Rica, Serbien och Schweiz inte skrämmer.

Argentina vinner grupp D

Ett stjärnspäckat Argentina borde vinna grupp D utan att förta sig. Vi lägger därmed våra pengar hos bethard till oddset 1,60 att Argentina vinner gruppen.

Australien slutar sist i grupp C

Med Frankrike, Peru och Danmark i grupp C så kommer Australien att få kämpa om varje poäng. Vi tror inte att Australien kommer att rå på de tre och slutar sista i gruppen och lägger våra pengar hos Unibet till oddset 1,85.

Spanien etta & Portugal tvåa i grupp B

Spanien och Portugal klara favoriter i grupp B. Vi tror att Spanien drar det längsta strået och vinner gruppen och att Portugal blir tvåa. Som ger oddset 3,00 hos LeoVegas.

Uruguay vinner grupp A

Vi anser att Uruguay är den stora favoriten i grupp A men spelbolaget Unibet ger ändå höga 2,20 gånger pengarna om de vinner gruppen.