Dagens speltips, odds tips, bet tips och rekar på fotbolls-VM 2018

Speltips: Nigeria – Island

Nigeria fick inte särskilt mycket uträttat mot Kroatien. Ett självmål och en orsakad straff gjorde att de förlorade med 2-0. Island kryssade mot Argentina efter 1-1 och Halldorsson räddade en straff från Messi. Vi tror att Island fortsätter övertyga och vårt speltips är en 2:a. Hos Unibet ger den 2,55 gånger pengarna.

Spel: Island vinner (1X2) Odds: 2,55 (Unibet) Spelstopp: 2018-06-22

Speltips: Argentina – Kroatien

Argentina går in som favoriter i andra omgången mot Kroatien. Mot Island blev det bara ett kryss och Messi brände straff. Kroaterna slog välförtjänt Nigeria med 2-0, men skapade inte så mycket chanser. Med ett odds på 4,00 gånger pengarna för 2:an kan vi inte stå emot. Vårt speltips är en 2:a, och den spelar vi hos BetHard.

Spel: Kroatien vinner (1X2) Odds: 4,00 (Bethard) Spelstopp: 2018-06-21

Speltips: Portugal – Marocko

Marocko blev utan poäng mot Iran när de lyckades släppa in ett självmål på övertid. Portugal var i ledning mot Spanien två gånger om, men när Ronaldo satte en frispark i slutet av matchen och gjorde sitt tredje mål för kvällen så var det för att rädda en poäng. Vi tror på portugiserna och spelar 1:an med handikapp Portugal -1. 2,60 gånger pengarna hos Bethard.

Spel: Portugal -1 Odds: 2,60 (Bethard) Spelstopp: 2018-06-20

Speltips: Mexiko – Sverige

Vi tror på en mycket jämn match mot Mexiko i den sista omgången av gruppspelet och att denna viktiga match slutar oavgjort.

Spel: Oavgjort (1X2) Odds: 3,20 (Unibet) Spelstopp: 2018-06-27

Upp till 1000 kr i bonus när du skapar ett konto.

Omsättningskrav: 8 gånger till lägsta oddset 1,80

500% i bonus på din insättning upp till 500 kr.

Omsättningskrav: 5 gånger till lägsta oddset 1,40

Sätt in minst 50 kr och få upp till 1000 kr i spelkrediter att spela för.

Omsättningskrav: 1 gång till lägsta oddset 1,20

Sätt in 100-499 kr få 500% upp till 500 kr eller sätt in 500 kr eller mer få 200% upp till 2000 kr.

Omsättningskrav: 8 gånger till lägsta oddset 1,50

Speltips: Tyskland – Sverige

Tyskland kommer att bli en mycket svår uppgift för Sverige, även om man under kvalets gång stångats med både Holland, Frankrike och Italien. Vi kommer lägga våra pengar på att Tyskland vinner matchen och med minst ett mål.

Spel: Tyskland vinner med minst ett mål Odds: 2,32 (Unibet) Spelstopp: 2018-06-23

Australien slutar sist i grupp C

Med Frankrike, Peru och Danmark i grupp C så kommer Australien att få kämpa om varje poäng. Vi tror inte att Australien kommer att rå på de tre och slutar sista i gruppen och lägger våra pengar hos Unibet till oddset 1,85.

Spel: Australien sist i gruppen Odds: 1,85 (LeoVegas) Spelstopp: 2018-06-26

Spanien etta & Portugal tvåa i grupp B

Spanien och Portugal klara favoriter i grupp B. Vi tror att Spanien drar det längsta strået och vinner gruppen och att Portugal blir tvåa. Som ger oddset 3,00 hos LeoVegas.

Spel: Spanien etta & Portugal tvåa i gruppen Odds: 3,00 (LeoVegas) Spelstopp: 2018-06-25

Uruguay vinner grupp A

Vi anser att Uruguay är den stora favoriten i grupp A men spelbolaget Unibet ger ändå höga 2,20 gånger pengarna om de vinner gruppen.

Spel: Uruguay vinner gruppen Odds: 2,20 (Unibet) Spelstopp: 2018-06-25

Upp till 1000 kr i bonus när du skapar ett konto.

Omsättningskrav: 8 gånger till lägsta oddset 1,80

500% i bonus på din insättning upp till 500 kr.

Omsättningskrav: 5 gånger till lägsta oddset 1,40

Sätt in minst 50 kr och få upp till 1000 kr i spelkrediter att spela för.

Omsättningskrav: 1 gång till lägsta oddset 1,20

Sätt in 100-499 kr få 500% upp till 500 kr eller sätt in 500 kr eller mer få 200% upp till 2000 kr.

Omsättningskrav: 8 gånger till lägsta oddset 1,50

Speltips fotbolls-VM 2018

Vi kommer på denna sida att publicera våra speltips, rekar, heta spel, odds tips och bet tips på allt du kan tänka dig när det kommer till fotbolls-VM. De speltipsen som går ut tidigast finner du högst upp i listan. När turneringen väl är igång så kommer nya speltips att läggas in allteftersom matcherna spelas. Så då är det extra bra att hålla lite extra koll på vad som händer och vilka spel vi rekommenderar.

Att spela och betta på fotbolls-VM är inte alltid så enkelt. Det är många lag som deltar i turneringen och resultaten blir inte alltid som man tänkt sig. Många matcher är snåriga och vissa nationer har man inte alltid så bra koll på eller kanske inte ens sett spela förut.Då är det perfekt att utnyttja våra odds tips för att få lite mer klarhet i vad du kan betta på och ta inspiration av heta spel just nu.

Dagens speltips på Fotbolls-VM 2018 - rekar, bet tips & odds tips

Speltips och rekar utan krav

Speltipsen kan du ta del av helt kostnadsfritt och vi kommer inte att kräva att du betta hos det spelbolag vi tipsar om. Utan det är bättre att du väljer det spelbolag som du är trygg med sedan tidigare eller om du hittar ett bättre odds för tillfället hos någon annan. De spelbolag vi tar fram i våra odds tips är endast exempel och som i stunden ger ett bra odds på det spelet.

Maxa våra speltips med kampanjer och erbjudanden hos spelbolagen

Ett bra tips innan man börjar att betta är att kolla in vad för bra erbjudanden och kampanjer som spelbolagen erbjuder dig. Ibland så kan du ta del av olika typer av freebets eller får en extra bonus när du ska betta. Eller att du får vara med i utlottningen av fina priser när du bettar. Så det är alltid bra att ta en kik där innan du börjar med ditt bettande på våra speltips.

Att tänka på

Våra speltips på fotbolls VM är våra subjektiva åsikter om hur vi tror att spelen faller ut. Vi tar inget ansvar för att ett spel kommer att gå in eller inte gå in. En bra inställning är att i slutändan ta våra bet tips med en smula salt och mer som inspiration när du väl ska spela. Även om vi strävar efter att ta fram så bra och vettig spel som möjligt så kan vi inte se in i framtiden. Utan det är våran subjektiva åsikt om hur ett spel kommer att sluta eller hur bra chans ett spel har ett gå in så det är värt att lägga en slant.

Det viktigaste när det gäller betting är att man spelar med måtta och för att det är kul. Stora summor bör man vara väldigt försiktig med och man ska aldrig satsa pengar man inte kan bli av med.

Lycka till med bettandet på VM och att fru fortuna är med dig!