Speltips, rekar och bettingtips på fotbolls-VM 2022

England – Senegal: Oavgjort i halvtid

Är det dags för fotbollen att hitta hem? Ja, om man ska tro engelsmännen är det hög tid nu efter tredjeplatsen i VM 2018 och finalförlusten i EM förra sommaren. Steg för steg närmar sig det engelska landslaget på herrsidan den så åtråvärda titeln som bäst i världen som de inte varit sedan 1966. Med Gareth Southgate vid rodret har också drömmarna väckts till liv på allvar och lite till ska dem väl på hållas?

Spel: Oavgjort i halvtid Odds: 2.14 (Betsson) Spelstopp: 2022-12-04

Nederländerna – USA: Båda lagen gör mål – nej

Gruppspelet är avklarat och nu väntar ett spännande slutspel. Först ut i åttondelsfinalerna är storfavoriten tillika gruppettan Nederländerna mot en av överraskningarna USA. En match som på inget sätt är avgjord på förhand och en där favoritskapet är något sminkat till Nederländernas fördel. De tre gruppspelsmatcherna var under förväntan varpå det nu gäller att trycka i nästa växel. För det har dem väl i sig?

Spel: Båda lagen gör mål – nej Odds: 1.81 (Bethard) Spelstopp: 2022-12-03

Brasilien vinner fotbolls-VM 2022

Brasilien har ett riktigt starkt lag på pappret och nu är det dags för mesta mästarna att göra det igen. Just nu spelas Brasilien till intressanta 5.00 hos Unibet och det är taget.

Spel: Brasilien vinner VM Odds: 5.00 (Unibet) Spelstopp: 2022-12-18

Speltips fotbolls-VM och VM-kvalet för damer och herrar

Vi kommer på denna sida att publicera våra speltips, rekar, heta spel, odds tips och bet tips på allt du kan tänka dig när det kommer till fotbolls-VM. De speltipsen som går ut tidigast finner du högst upp i listan. När turneringen väl är igång så kommer nya speltips att läggas in allteftersom matcherna spelas. Så då är det extra bra att hålla lite extra koll på vad som händer och vilka spel vi rekommenderar.

Att spela och betta på fotbolls-VM är inte alltid så enkelt. Det är många lag som deltar i turneringen och resultaten blir inte alltid som man tänkt sig. Många matcher är snåriga och vissa nationer har man inte alltid så bra koll på eller kanske inte ens sett spela förut.Då är det perfekt att utnyttja våra odds tips för att få lite mer klarhet i vad du kan betta på och ta inspiration av heta spel just nu.

Dagens speltips på Fotbolls-VM 2018 - rekar, bet tips & odds tips

Speltips och rekar utan krav

Speltipsen kan du ta del av helt kostnadsfritt och vi kommer inte att kräva att du betta hos det spelbolag vi tipsar om. Utan det är bättre att du väljer det spelbolag som du är trygg med sedan tidigare eller om du hittar ett bättre odds för tillfället hos någon annan. De spelbolag vi tar fram i våra odds tips är endast exempel och som i stunden ger ett bra odds på det spelet.

Maxa våra speltips med kampanjer och erbjudanden hos spelbolagen

Ett bra tips innan man börjar att betta är att kolla in vad för bra erbjudanden och kampanjer som spelbolagen erbjuder dig. Ibland så kan du ta del av olika typer av freebets eller får en extra bonus när du ska betta. Eller att du får vara med i utlottningen av fina priser när du bettar. Så det är alltid bra att ta en kik där innan du börjar med ditt bettande på våra speltips.

Att tänka på

Våra speltips på fotbolls VM är våra subjektiva åsikter om hur vi tror att spelen faller ut. Vi tar inget ansvar för att ett spel kommer att gå in eller inte gå in. En bra inställning är att i slutändan ta våra bet tips med en smula salt och mer som inspiration när du väl ska spela. Även om vi strävar efter att ta fram så bra och vettig spel som möjligt så kan vi inte se in i framtiden. Utan det är våran subjektiva åsikt om hur ett spel kommer att sluta eller hur bra chans ett spel har ett gå in så det är värt att lägga en slant.

Det viktigaste när det gäller betting är att man spelar med måtta och för att det är kul. Stora summor bör man vara väldigt försiktig med och man ska aldrig satsa pengar man inte kan bli av med.

Lycka till med bettandet på VM och att fru fortuna är med dig!