Statistik Italien – Costa Rica

Italien väntas vinna kvällens match mot Costa Rica om man tittar på oddsen som just nu är 1,53 för vinst till Italien mot 7,00 gånger pengarna för ett spel på Costa Rica hos William Hill. 

Bägge lagen vann sina öppningsmatcher i grupp D och har 3 poäng vardera med sig i bagaget till mötet. Italien plockade 3 poäng när de vann över England med 1-2 i ett stekhett Manaus och Costa Rica tog sina poäng när de skrällde och besegrade Uruguay med 1-3. Därmed ligger också Costa Rica etta i gruppen eftersom de gjort flest mål.

Statistik från VM-kvalet för Italien

Italien förlorade inte en enda match i VM-kvalet utan vann sex matcher och spelade oavgjort i fyra. Totalt gjorde de 19 mål i de 10 kvalmatcherna och vann gruppen.

Kvalstatistik för Costa Rica

För Costa Rica ser statistiken lite sämre ut med 13 mål på 10 kvalmatcher. I kvalet tog de fem segrar, spelade oavgjort i tre möten och förlorade två matcher mot USA och Honduras.

Vinnaren färdig för åttondelsfinal

Klockan 18:00 startar matchen och senare under kvällen vet vi vilket av lagen som bättrat på sin statistik och plockat ytterligare 3 poäng, såvida det inte blir oavgjort. Oddsen för det är 3,80 hos William Hill. Vinnaren av matchen går vidare till åttondelsfinal, men om det blir som grupptvåa eller gruppetta återstår att se.