Dagens VM-matcher: Dag 15

Idag ska de sista åttondelsfinalerna i slutspelet ska idag tas fram när grupp G och grupp H ska avgöras. I grupp G har vi en uppgörelse mellan Belgien och England om gruppsegern. Men i grupp H är det öppet om vilka lag som kommer att ta sig vidare.

Dagens matcher

16:00 Japan – Polen
Odds 1X2: (2,90 – 3,10 – 2,80)

16:00 Senegal – Colombia
Odds 1X2: (4,80 – 3,70 – 1,83)

20:00 England – Belgien
Odds 1X2: (2,68 – 2,95 – 3,20)

20:00 Panama – Tunisien
Odds 1X2: (4,60 – 3,75 – 1,85)

Oddsen är hämtade från Unibet (kl 11:30 den 28 juni)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds

Belgien och England gör upp om förstaplatsen i grupp G

Belgien och England körde som väntat över Tunisien och Panama i grupp G. Det enda möte som var lite spännande var England match mot Tunisien, som fick avgöras på övertid. Målskillnaden reparerade England i matchen mot Panama som man vann med hela 6-1.

England vinst mot Panama innebär att de har exakt samma målskillnad som Belgien inför dagens uppgörelse. Vid ett likaresultat blir det därmed antalet gula/röda kort som avgör hur tabellen kommer att se ut när omgången är över.

Panama jagar sin första VM-poäng

I bottenmötet mellan Tunisien och Panama så finns det inte mycket att spela om. VM-debutanten Panama jagar sin första VM-poäng och Tunisien sin andra VM-seger i historien sedan VM-debuten 1978. Efter de två spelade omgångarna så har Tunisien varit det klart bättre laget av de två och borde vinna detta, speciellt med tanke på Panamas svaga insats mot England.

Japan har allt i sina egna händer

Polen har varit en stor besvikelse i detta VM. Efter två spelade matcher så ligger man sist i gruppen på noll poäng, trots att man på förhand var en av favoriterna att gå vidare.

I den sista omgången möter nu Polen ett Japan som har överraskat alla i detta VM. Japan inledde med en mycket oväntad seger mot Colombia. Mot Senegal var man till en början mycket illa ute men kämpade sig in i matchen och fick till slut med sig ett oavgjort resultat, 2-2. Japan har allt i sina egna händer och seger mot ett redan slaget Polen tar de vidare till åttondelsfinal.

Rysare mellan Senegal – Colombia

Mötet mellan Senegal och Colombia har potential att bli en riktig rysare. Efter en tung första match mot Japan så blev det en urladdning mot Polen med 3-0. Nu ställs Colombia mot ett Senegal som har gjort en riktigt bra turnering och som imponerat med sitt kraft och fart i anfallsspelet.

Seger för Colombia är det enda som gäller medan Senegal kan kryssa sig vidare. Colombia är klar favorit på förhand men Senegal ska man absolut inte räkna bort i detta möte. Som sagt en riktig rysare i den sista omgången av grupp H.