Dagens VM-matcher: Dag 20

De två första semifinalisterna ska tas fram under fredagen när Uruguay först möter Frankrike under eftermiddagen och i kvällens sena möte så gör Brasilien och Belgien upp om den andra platsen i semifinalen.

Dagens matcher

16:00 Uruguay – Frankrike
Odds 1X2: (4,60 – 3,10 – 2,06)
Odds att gå vidare: (2,80 – 1,45)

20:00 Brasilien – Belgien
Odds 1X2: (2,16 – 3,40 – 3,75)
Odds att gå vidare: (1,58 – 2,45)

Oddsen är hämtade från Unibet (kl 10:45 den 6 juli)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds

Frankrike klar favorit mot Uruguay

Uruguay har visat upp en imponerande defensiv och har ännu bara släppt in ett mål i turneringen. Nu möter man ett Frankrike i kvartsfinalen som gjorde hela fyra mål mot Argentina och som ett mycket bättre lag på pappret. Dock lär denna drabbning inte bli lika målrik och Uruguay kommer verkligen att få kämpa för att stå emot Frankrikes imponerande offensiv. Oddsen talar klart till Frankrikes fördel men är det något lag som kan stå emot ett offensivt Frankrike så är det Uruguay. Och detta kan mycket väl bli ett straffdrama.

Brasilien eller Belgien till semifinal?

Kvällens andra semifinal är ett annat höjdarmöte mellan Brasilien och Belgien. Brasilien stod för en stabil insats mot Mexiko medan Belgien fick kämpa sig till en 3-2 seger över Japan i åttondelsfinalen. Det är upp till bevis nu för ett stjärnspäckat Belgien att de hör hemma bland de främst landslagen i världen, inte bara på pappret. Brasilien är ute efter revansch från misslyckandet på hemmaplan och är klara favoriter att gå vidare.