Dagens VM-matcher: Dag 22

Under tisdagen ska den första VM-finalisten tas fram när Frankrike och Belgien möts i den första semifinalen med avspark 20:00. Frankrike är knapp favorit i denna stjärnspäckade drabbning.

Dagens semifinal

20:00 Frankrike – Belgien
Odds 1X2: (2,45 – 3,30 – 3,20)
Odds att gå vidare: (1,75 – 2,12)

Oddsen är hämtade från Unibet (kl 11:15 den 10 juli)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds

Frankrike favorit att gå vidare

Frankrike mot Belgien i dagens semifinal är kanske den hetaste matcher i detta mästerskap så här långt, med Spanien mot Portugal som den främsta utmanaren.  Detta kan bli en drabbning som till och med överglänser söndagens final, oavsett vilka lag som möts.

Det är ett ungt talangfullt Frankrike som möter Belgien där den gyllene generationen ska göra det man misslyckade med 1986 – att ta en VM-medalj.

Vi kan vänta oss en semifinal med högt tempo mellan två lag som har sin främsta kvalitéer offensivt.

Det är ändå svårt att inte hålla Frankrike som favoriter i denna semifinal. Frankrike har en EM-final för två år sedan på meritlistan samtidigt som Belgien aldrig riktigt har fått till det i de större sammanhangen.

Och kanske är det ovanstående som till slut gör att spelbolaget Unibet ändå ger Frankrike en större chans att avancera till finalen till oddset 1,75 jämför ett spel på Belgien som ger 2,12 gånger pengarna.