I kväll drar fotbolls-VM igång!

I kväll är det äntligen dags för fotbolls-VM i Brasilien att sparka igång. Först ut är hemmanationen Brasilien som möter Kroatien klockan 22:00. Turneringsfavoriten Brasilien har stor press på sig och premiärnerver kan ställa till det.

Pallar Brasilien för trycket?

I ett VM på hemmaplan är Brasilien en av förhandsfavoriterna att vinna turneringen, det är givet. Man förväntas också inleda turneringen med en seger i kväll mot ett Kroatien som ligger långt ned i spelbolagens oddslistor.

Kvällens match kommer mer eller mindre att prägla Brasiliens VM och därmed är en seger av yttersta vikt och då gäller det för ”det nya” brasilianska landslaget att palla för det enorma trycket och de höga förväntningarna.

Speltips på Brasilien – Kroatien >

Så följer du matchen

Avspark i kvällens premiär i Sao Paulo mellan Brasilien och Kroatien är klockan 22:00. Matchen följer du i sin helhet i SVT1 eller på webben i SVTPlay.

Pengarna tillbaka om Brasilien vinner premiären

Är du intresserad av att betta på Kroatien i kvällens premiär så har NordicBet ett intressant erbjudande och ger dig pengarna tillbaka, upp till 500 kronor, om ditt spel på matchen inte går in och storfavoriten Brasilien vinner. Är du inte kund sedan tidigare så får du upp till 3000 kronor extra i bonus! Läs mer om NordicBets premiärerbjudande.

Fler erbjudanden på fotbolls-VM hittar du här >