Tips på VM-kampanjer

Planerar du att spela på VM? Här på fotbollsvm.se jämför vi inte bara odds utan vi har även listat alla VM-kampanjer vi har hittat hos spelbolag. Detta för att du snabbt ska få en överblick av de som kan tilltala dig. Bland annat har NordicBet en intressant inför öppningsmatchen.

Kampanjerna hittar du under avdelningen erbjudanden här på fotbollsvm.se. Givetvis handlar de flesta om betting och odds, men även i andra spelavdelningar syns VM-erbjudanden. Kampanjerna kommer från utvalda spelbolag som är välkända och med gott rykte.

Pengarna tillbaka om Brasilien vinner

Till exempel har NordicBet ett bra erbjudande inför öppningsmatchen i morgon. Det heter Andra Chansen och ger dig pengarna tillbaka på utvalda förlustspel om Brasilien vinner matchen. Och med tanke på att laget är favoriter i turneringen kan det vara lönt att chansa på en skräll.

Betsafe har ett liknande ”Pengarna tillbaka” erbjudande, där du kan få upp till 1000 kr i cashback om de regerande VM-mästarna Spanien vinner. Alla förlustspel på VM-vinnare återbetalas då som gratisbonus.

Håller utkik efter fler VM-kampanjer

Som sagt, det finns riktigt många VM-kampanjer hos spelbolagen just nu och vi kommer hela tiden att hålla utkik efter nya som kan vara intressanta för dig som gillar att spela. Så fort vi hittar något nytt kommer vi att skriva in det i avdelningen för erbjudanden.