Dagens VM-matcher: Dag 11

Idag kan England säkra tre ytterligare poäng i grupp G och gå upp jämsides med Belgien i toppen av tabellen. I grupp H har vi två spännande matcher mellan Japan och Senegal och ett ödesmöte mellan Polen och Colombia.

Dagens matcher

14:00 England – Panama
Odds 1X2: (1,23 – 6,50 – 17,50)

17:00 Japan – Senegal
Odds 1X2: (3,35 – 3,15 – 2,45)

20:00 Polen – Colombia
Odds 1X2: (3,40 – 3,45 – 2,28)

Oddsen är hämtade från Unibet (kl 11:00 den 24 juni)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds

England kan säkra en plats i åttondelsfinalen

England kan likt Belgien bli klara för slutspel vid seger mot Panama i grupp G. England vann över Tunisien, efter mycket om och men, med 2-1 medan VM-debutanten Panama förlorade med klara 0-3 mot Belgien. England ska givetvis bara städa undan Panama för att sedan göra upp med Belgien om vem som bli etta respektive tvåa i gruppen.

Japan och Senegal gör upp om en slutspelsplats

I grupp H har vi två oerhört spännande möten att se fram emot under söndagen. Först ut är Japan möt Senegal som båda skrällde i den första omgången och vann mot Colombia respektive Polen. Vinnaren från det mötet kan säkra en sensationell plats i slutspelet. Senegal är favorit i mötet och visade upp ett imponerande anfallsspel mot Polen.

Ödesmöte mellan Japan och Colombia

Dagens sista match kommer att spelas mellan just Polen och Colombia. Och mycket står på spel för dessa två stjärnspäckade lagen. Polen stod för en svag insats mot Senegal och Colombia åkte på en tidigt utvisning, och straff, mot Japan som de aldrig kunde resa sig från. Från att vara toppkandidater till en plats i åttondelsfinalen så kan en av dessa två nu missa slutspelet vid förlust ikväll. Colombia visade dock med mot Japan, trots en man mindre, än vad Polen visade mot Senegal och är oddsfavoriter i denna uppgörelse i botten av tabellen.