Dagens VM-matcher: Dag 6

Den första omgången av gruppspelet kommer att avslutas i dag med två matcher i grupp H. Och den andra omgången drar igång med kvällens sena match i grupp A mellan hemmanationen Ryssland och Egypten.

Grupp H avslutar den första omgången

Grupp H avslutar denna händelserika första omgång. Först ut är mötet mellan Colombia och Japan vid 14:00. En match där ett stjärnspäckat Colombia är klara favoriter att vinna.

Det andra mötet i grupp H mellan Polen och Senegal drar igång vid 17:00. En mycket intressant match mellan ett Senegal som har en intressant trupp på pappret mot ett Polen med storstjärnan Robert Lewandowski i spetsen. Polen är dock klar oddsfavorit att vinna mötet.

Ryssland kan bli klara för slutspelet

Ryssland stod för en stark insats i VM-premiären mot ett oväntat svagt Saudiarabien och vann med klara 5-0. Nu väntar Egypten som stod för en stabil insats mot Uruguay men det blev till slut en förlust i kvällen sena möte med avspark 20:00. Egyptens Mohamed Salah är redo för spel och det förändrar Egyptens utsikter i detta möte avsevärt. Egyptens offensiv lämnade mycket att önska mot Uruguay och Salahs närvaro kommer att behövas i detta möte. Vinner Ryssland matchen så är de vidare till slutspelet. Vinner Egypten så har vi en riktig rysare i sista omgången.

Dagens matcher

14:00 Colombia – Japan
Odds 1X2: (1,71 – 3,55 – 6,15)

17:00 Polen – Senegal
Odds 1X2: (2,35 – 3,15 – 3,55)

20:00 Ryssland – Egypten
Odds 1X2: (2,05 – 3,05 – 4,00)

Oddsen är hämtade från Bethard

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds