Dagens VM-matcher: Dag 7

I den sjunde VM-dagen i Ryssland så har vi tre solklara favoriter i Portugal, Uruguay och Spanien.

Ronaldos Portugal klar favorit mot Marocko

I dagens första match i grupp B är det inget att orda om, Portugal är solklarar favoriter mot Marocko. Cristiano Ronaldo gjorde hela tre mål mot Spanien, som slutade oavgjort, och den stora frågan är om han kommer utöka sin redan gedigna målskörd. Marocko är dock inte helt ofarliga. Mot Iran så var man det klart bättre laget i den första halvleken och skakade fram en  rad farliga målchanser. I den andra halvleken blev det ett ställningskrig men det blev en förlust efter ett olyckligt självmål.

Svagt Saudiarabien borde inte kunna rå på Uruguay

Saudiarabien stod för en mycket svag insats i öppningsmatchen mot Ryssland, som man förlorade med klara 5-0, och kommer nu att möta favoriten i grupp A Uruguay. Ett Uruguay som inte gjorde sin bästa match mot Egypten men vann till slut med 1-0. Om Saudiarabien spelar som de gjorde mot Ryssland så kommer detta att bli en enkel match för Uruguay att städa av.

Spanien väntas ta tre poäng mot Iran

Det var ett skakat Spanien som ställdes mot Portugal i öppningsmatchen i grupp B, då förbundskaptenen fick sparken bara dagar innan VM-premiären. Kanske var det detta som påverkade Spanien i den milda grad att man drog på sig en tidig straff i matchen och att den annars så säkra David de Gea tappade in Ronaldos till synes enkla skott strax innan halvtid. Spanien tog dock en 3-2 ledning i den andra halvleken och det såg ut som om man hade segern i en liten ask. Men Ronaldo fick sista ordet och kvitterade till 3-3 på en frispark i slutminuterna. Ett resultat Spanien sannolikt är missnöjda med.

Nu ställs Spanien mot ett Iran som inte imponerade mycket mot Marocko, även om man till slut utgick med seger. Iran vann matchen efter ett olyckligt självmål på övertid.

Nja Spanien ska vinna mot Iran och spelar de som mot Portugal men inte gör några misstag så kommer det att bli en enkel seger för Spanien.

Dagens matcher

14:00 Portugal – Marocko
Odds 1X2: (1,60 – 3,75 – 6,75)

17:00 Uruguay – Saudiarabien
Odds 1X2: (2,17 –7,50 – 20,00)

20:00 Iran – Spanien
Odds 1X2: (16,00 – 6,75 – 1,20)

Oddsen är hämtade från LeoVegas (kl 09:00 den 20 juni)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds