Holland och Spaniens trupper spikade

Spanien och Holland har presenterat sina slutliga 23-mannatrupper som ska ta lagen till ytterligare en VM-final. Trots en del avbräck och skador är de två lagen fortfarande storfavoriter att ta sig vidare från grupp B men frågan är om det räcker till ytterligare en final.

Diego Costa tar plats i Spaniens trupp trots skadan

Förbundskapten Vicente Del Bosque i Spanien väljer att ta med Diego Costa, som till vardags spelar i Atletico Madrid, i den slutliga 23-mannatruppen trots att man inte är helt säkra på om han kommer att kunna delta i VM. Spelare som man Del Bosque väljer att ställa undan är bland annat Manchester Citys Alvaro Negredo och Jesus Navas samt Bayern Münchens Thiago Alcantara.

Kolla in Spaniens trupp här >

Van der Vaart saknas i Hollands trupp

Louis van Gaal kommer att få en svår uppgift att manövrera Holland till en ny VM-final. I den slutliga truppen så saknas den rutinerade mittfältaren Rafael van der Vaart som kommer att missa VM på grund av en skada. Laget har givetvis fortfarande en offensiv spets i spelare som Robin van Persie, Arjen Robben och Wesley Sneijder.

Kolla in Hollands slutliga trupp >

Spanien och Holland storfavoriter att avancera från grupp B

Holland och Spanien är båda lottade i grupp B och är stora favoriter att ta sig vidare till slutspelet till låga odds. Ett spel hos Unibet på att Spanien tar sig vidare från gruppspelet ger oddset 1,14 och Holland 1,58 gånger pengarna. Om Spanien vinner ytterligare ett VM-guld ger det oddset 7,50 och hela 31,00 gånger pengarna om Holland tar hem guldet.

Öppna ett konto hos Unibet och få upp till 1200 extra att spela för >