VM-uppdatering dag 4 – 23 november

VM-uppdatering dag 4 – 23 november

Tisdagen bjöd på en av VM-historiens största skrällar när Saudiarabien, 51 på världsrankingen, vann över Argentina som är en av de stora favoriterna att ta hem turneringen. Argentina har fortfarande möjlighet att går vidare och kanske tom vinna gruppen men det kommer krävas mycket för Lionel Messi och co att ta sig hela vägen till en final.

Under tisdagen fick vi också de första mållösa matcherna när Danmark och Tunisien kryssade (0-0) och det gjorde även Mexiko och Polen. Att Mexiko och Polen kryssade innebär att Saudiarabien nu helt otippat leder grupp C.

I tisdagens sena möte så såg det först ut som att vi skulle få en ny skräll när Australien tog ledningen mot Frankrike. Men fransmännen visade varför de är en guldkandidat att räknad med när de vände på steken och vann till slut med klara 4-1. Olivier Giroud nätade två gånger om vilket innebär att han nu gått om Thierry Henry som den främste målskytten genom tiderna i Frankrikes landslag. Frankrike toppar nu grupp D.

Onsdagens matcher

Precis som under tisdagen så är det fyra matcher på programmet under onsdagen, där Spanien, Kroatien, Belgien och Tyskland alla är stora favoriter att vinna mötena. Och kanske vi kan få en ny skräll? Avspark i första mötet mellan Marocko och Kroatien är redan vid 11:00.

Se mer matchinfo och de bästa oddsen just nu genom länkarna ovan.

Skadeuppdatering – ny smäll för Frankrike

I gårdagens möte mot Australien så fick Lucas Hernandez lämna planen tidigt efter att ha vridit sitt knä. Nu visar det sig att det är en korsbansskada vilket innebär att han inte bara missar resten av mästerskapet utan sannolik resten av fotbollssäsongen. Ytterligare ett hårt bakslag för Frankrike som redan är skadedrabbat.

I England håller många andan över beskedet att Harry Kane kan ha åkt på en allvarligare skada mot Iran än vad man först har trott. Och frågan är nu om anfallsesset kommer att kunna vara med mot USA och om tom resten av turneringen är hotad.

Vinnaroddsen just nu

Efter gårdagens resultat så är det dags att kika in vinnaroddsen igen. Argentinas förlust innebär att de halkar ned lite i vinnarlistan hos Unibet och spelas nu till oddset 9.50. Frankrike är nu andrahandsfavorit till 7.50 och därefter spelas England till 8.50 gånger pengarna. Och trots att Brasilien inte spelat en match i mästerskapet än så har de cementerat sin plats som favoriten nu till 4.10 gånger pengarna hos spelbolaget.