Argentina – Mexiko: Inget mål första 30 min

24 november 2022

En överraskande skräll som dragit blickarna till sig blir tufft att hämta sig från för Argentina som satt sig i en onödig sits i grupp C. Mexiko lär gå på Saudiarabiens linje och gå in tufft för att störa förhandsfavoriten och ger sig inte i första taget. Något som bör märkas under matchens gång. Speltipset blir inget mål första halvtimmen till oddset 1.71 hos Bethard.

Argentina - Mexiko speltips och heta odds

Argentina – Mexiko speltips och uppsnack med heta odds!

En poäng räcker långt för Mexiko

Poängen satt visserligen ganska långt inne mot Polen men sett till insatsen var det allra minst vad Mexiko förtjänade. En poäng också här inför Saudiarabiens höga backlinje i sista gruppspelsmatchen kommer tveklöst räcka väldigt långt för Mexiko som måste se till att spela på den begynnande fiasko-stämpeln som ett stjärntätt Argentina håller på att iklä sig. Den matchbild som förväntas bör också kunna passa Mexiko tämligen bra och ju längre matchen lider desto större är chansen att Mexiko faktiskt lyckas. Pressen är på Leo Messi och Co och så länge de grönvita håller stången lever drömmen om avancemang.

Pressat Argentina

Vem hade trott att Argentina skulle tappa 1–0 till förlust när lagen klev ut till den andra halvleken? Detta också alldeles oavsett om man sett matchens första 45 där Argentina alltså gjorde tre mål ytterligare och bara skulle spela av och döda matchen i de sista 45. Bristande fokus, en stor portion underskattning och ett lite väl oskarpt anfallsspel såg dock till att Saudiarabien kunde säkra en av tidernas största VM-skrällar. Argentina måste således vinna här för att inte med största sannolikhet vara ute ur VM redan efter den andra omgången – vilket givetvis vore ett enormt underbetyg.

Speltips & odds – Inget mål första 30 min

Med tanke på vilken uppförsbacke det skulle bli för Argentina om de släpper in första målet här är det inte otroligt att det ändå blir en något försiktig matchinledning från deras sida. Detta för att scanna av matchen och möjligheterna att faktiskt ta den där så välbehövliga segern mot ett Mexiko som inte kommer lägga några fingrar emellan. Ett Mexiko som kommer stå rätt utan alltför hög risk inledningsvis med vetskapen om att de har tiden på sin sida. Det kan således dröja ett tag innan matchen öppnar upp sig. Speltipset blir därför under 0,5 mål första halvtimmen till oddset 1.71 hos Bethard.

Mer info om Argentina – Mexiko >

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt