Inför semifinalerna

Fyra lag återstår i VM efter helgens kvartsfinaler. Sverige åkte ut mot England som nu är vidare och kommer att möta Kroatien som slog ut hemmanationen Ryssland. Frankrike vann enkelt över Uruguay och kommer att ställas mot ett Belgien som överraskade stort mot Brasilien. Ska vi tro oddsen så är det Frankrike och England som gör upp i finalen.

Så spelas semifinalerna

Att Frankrike vann över ett skadeskjutet Uruguay utan storstjärnan Edison Cavani var ingen överraskning. Och på sättet man gjorde det övertygar och gör Frankrike till en av de stora favoriterna att ta hem VM-guldet nu när bara fyra nationer återstår.

Frankrike kommer att möta ett Belgien som fick med sig en slumpboll och en kontringsmål i 1-2 segern över Brasilien. Nu har ett stjärnspäckat Belgien chansen att visa vad de egentligen går för.

Matchen mellan Frankrike och Belgien kommer att spelas på tisdag på Centralstadioni S:t Petersburg med avspark 20:00. Oddsen från Unibet talar till Frankrikes fördel till oddset 1,75.

På den andra sidan av slutspelsträdet är det Kroatien och England som möts. Ett England som enkelt vann över Sverige för att ta sig till semifinalen. Och kommer nu att möta Kroatien som återigen vann ett straffavgörande och denna gång skickade ut hemmanationen Ryssland.

Det var ett taktiskt slipat England som vann över Sverige och som nu är favoriter att ta sig till finalen. Kroatien är lite upp och ned och borde vara slitna efter två övertidsvinster. Därför är det kanske inte så konstigt att Unibet ger det relativt låga oddset 1,62 att de går vidare till finalen.

Mötet mellan Kroatien och England kommer att spelas Luzjnikistadion i Moskva på onsdagen och med avspark samma tid dvs 20:00.

Vinnarna går vidare till finalen som spelas på söndagen och förlorarna gör upp om tredje platsen i lördagens bronsmatch.

Läs mer om slutspelet här >

Mötena i semifinalerna

10/7 – Tisdag

20:00 Frankrike – Belgien
Odds att gå vidare: 1,75 – 2,12

11/7 – Onsdag

20:00 Kroatien – England
Odds att gå vidare: 2,30 – 1,62

Odds från Unibet. Hämtade den 9 juli, 17:30

Slutspelsträdet 2018

Slutspesträdet 2018

 

Dessa kan mötas i finalen / bronsmatchen

Frankrike – England

Frankrike – Kroatien

Belgien – England

Belgien – Kroatien

1 tanke kring ”Inför semifinalerna

  1. Conny

    Nu är det omöjligt att avstå från att hålla på England. Det skulle vara riktigt kul om de kunde ta sig hela vägen. Sedan känns det alltid bättre att bli utslagen av det laget som slutligen står som vinnare.

Kommentarer inaktiverade.