VM-uppdatering dag 6 – 25 november

VM-uppdatering dag 6 – 25 november

Torsdagen inleddes med att Schweiz vann över Kamerun med knappa 1-0. Därefter så blev det mållöst mellan Uruguay och Sydkorea, det fjärde mållösa mötet så här långt i turneringen. En viktig poäng för Sydkorea och en missräkning för Uruguay.

Portugal vann med 3-2 över Ghana och det var storstjärnan Cristiano Ronaldo som inledde målskyttet på en straff. Dock ska Portugal vara glada för att de fick med sig alla tre poängen från det mötet och toppar nu grupp H.

I gårdagens sena möte så vann Brasilien med 2-0 över Serbien, efter två mål av Richarlison. Neymar fick dock bryta matchen på grund av en stukad fotled, och frågan är om det blir något mer spel i VM för hans del. Brasilien såg riktigt starka ut och som den guldkandidat som alla pratat om inför mästerskapet.

Lägre odds på att Brasilien vinner VM

Unibet håller Brasilien som ännu större favoriter nu efter att den första omgången är spelad av gruppspelet. Och med Richarlison som ny favorit att vinna skytteligan. Se oddsen nedan.

Fredagens matcher

Under fredagen så drar den andra omgången igång med matcher från grupp A och grupp B. Dagens inleds med Wales vs Iran men stormötet för dagen är England vs USA som är sist ut för dagen.

Regnbågsfärgadekläder tillåts på arenorna

Tidigare var det inte tillåtet med regnbågsfärgade kläder på arenorna i Qatar och fans som brutit mot detta har fått sina kläder konfiskerade. Men efter massiv kritik mot FIFA har de nu vänt i denna fråga. Men när det gäller ”One love”-bindeln så verkar de inte har ändrat sig.