Sydkorea - Mexiko - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Sydkorea - Mexiko hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

1 - 2
2018-06-23
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
16.85 %
26.17 %
56.97 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Sydkorea - Mexiko

Oddsjämförelse för matchen mellan Sydkorea - Mexiko.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Expekt Bethard   17%26%57%98%
Expekt Unibet   16%26%57%98%
Expekt Leo Vegas   17%27%57%95%
Expekt Expekt   18%25%57%99%

Oddsen uppdaterades 2018-06-23 16:56:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Sydkorea - Mexiko

Sverige var klart bättre än Sydkorea och borde ha vunnit med ett par bollars marginal. Nu krävdes det en straff för att svenskarna till sist skulle lösa det, men med det spelet kommer Sydkorea inte klara av att stå emot Mexiko. Mexikanerna imponerade när de slog Tyskland i första omgången och vi spelar 2:an till 1,62 gånger pengarna hos Bethard.

Var inte bra mot Sverige

I Sydkoreas första match mot Sverige var det stor skillnad i kvalitet och Sverige var klart bättre. Svenskarna skapade en hel del kvalificerade lägen och borde ha gjort mål ett par gånger om. Sydkorea stack upp vid något enstaka tillfälle, men fick inte till några jättelägen. Totalt sett mäktade koreanerna med två avslut, varav inget gick på mål. Sverige skickade fyra på mål och fyra utanför. De behöver steppa upp rejält om de ska lyckas stjäla poäng av Mexiko, helt klart. De har heller ingen enkel avslutning mot Tyskland, så ska de ta några VM-poäng så bör det vara här. Storstjärnan Son, till vardags i Tottenham, är förstås spelaren som folket ställer sitt hopp till, men vi tror inte att han och hans lag reder ut det.

Slog de regerande mästarna

Mexiko överraskade när de tog hand om alla tre poängen och gav Tyskland sin första premiärförlust sedan urminnes tider. Tyskland fick till klart fler avslut, både på mål och utanför. Det gäller dock att vara effektiva, och det var inte tyskarna. Mexiko fick in 0-1 genom Lozano i den 35:e minuten. PSV-forwarden har gjort mycket mål i Holland och dessutom varit en flitig framspelare. Nu har han alltså gjort mål i VM också, och världsmästerskap är någonting som Mexiko trivs i. De tar sig nästan alltid till VM, och de går nästan alltid vidare från gruppen. De har ett starkt lag med flera spelare i klubbar runtom i Europa. I och med segern mot tyskarna ligger de bra till för att inte bara ta sig vidare från grupp A, utan också vinna densamma. Mot Sydkorea bär de favoritskapet och vi tror att de håller.

Speltips – Mexiko lägger upp för gruppseger

Sydkorea var inte särskilt bra i matchen mot Sverige. Andreas Granqvist satte en straff och koreanerna blev utan poäng. Ny chans för dem mot Mexiko, men mexikanerna är inte lätta att ha att göra med. Det visade de inte minst mot Tyskland, där de något överraskande slog de regerande världsmästarna. Vi tror att Mexiko vinner matchen och går upp på sex poäng. 2:an betalar 1,62 gånger insatsen hos Bethard.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Sydkorea och Mexiko?

Matchstart för Sydkorea mot Mexiko är klockan 17:00 den 2018-06-23, svensk tid.