Uruguay - Ryssland - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Uruguay - Ryssland hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

3 - 0
2018-06-25
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
35.22 %
31.76 %
33.02 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Uruguay - Ryssland

Oddsjämförelse för matchen mellan Uruguay - Ryssland.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Unibet Bethard   35%32%33%98%
Unibet Unibet   36%32%32%98%
Unibet Leo Vegas   34%31%35%94%
Unibet Expekt   35%32%33%99%

Oddsen uppdaterades 2018-06-25 14:50:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Uruguay - Ryssland

Det är en ren gruppfinal i grupp A där både Uruguay och hemmanationen Ryssland står på maximala sex poäng efter två omgångar. Vinnaren kommer att få förstaplatsen, medan förloraren blir tvåa och riskerar en klart tuffare åttondelsfinal. Dessutom ska vi inte glömma det oavgjorda resultatet, då ryssarnas fina målskillnad gör dem till etta. Vårt speltips är just ett X, och hos LeoVegas ger det oss 3,05 gånger pengarna.

Bara två mål på två matcher

Uruguays anfallsduo med Suarez och Cavani saknar motstycke i den här VM-turneringen. De båda världsstjärnorna är oerhört skickliga och öser in mål i Barcelona och Paris Saint-Germain. Därför är vi något förvånade över att Uruguay bara åstadkommit två mål på två matcher, varav den ena varit mot ett svagt Saudiarabien som förlorade med hela 0-5 mot Ryssland. I den första matchen mot Egypten – där stjärnan Salah dessutom saknades – var det ett sent mål av backen Gimenez som frälste de tvåfaldiga världsmästarna, och i mötet mot Saudiarabien lyckades Suarez göra 1-0. Ett resultat som stod sig matchen ut. Uruguay har dock lyckats skapa en del chanser, men att förvalta dem är naturligtvis av yttersta vikt. Mot Ryssland spelar de inte bara mot elva ryska spelare, utan mot hela ryska folket. Kvaliteten i laget är dock inte lägre än att de både skulle kunna vinna eller ta tre poäng.

Två fina segrar

Ryssland var kraftigt ifrågasatta inför turneringen på hemmaplan. De hade inte presterat något vidare i träningsmatcherna och journalisterna var hårda i sin dom mot landslaget. Spelarna gick ut och bad om nåd, men när premiärmatchen mot Saudiarabien spelades igång skulle det visa sig att de inte hade behövt det. Inför en relativt nöjd president Putin sprang de ryska spelarna iväg till 5-0 mot Saudiarabien och det fanns inte en journalist i hela Ryssland som inte imponerades av effektiviteten. Spelmässigt fanns det kanske mer att önska, men mot Egypten i andra omgången skulle ryssarna visa att det inte var någon tur det handlade om i premiären. Med Salah tillbaka skulle Egypten gripa halmstrået och ge sig själva chansen att avancera. Istället slog Ryssland till tre gånger om och Cheryshev gjorde sitt tredje mål på två matcher. 3-1 skrevs resultatet till, och Ryssland är klara för åttondelsfinal. Frågan är om de går vidare som etta eller tvåa. Ett kryss räcker för förstaplatsen och det tror vi att de grejar.

Speltips – Delad poäng

Uruguay är hemmalag rent tekniskt sett, men det är Ryssland som har en hel arena i ryggen. Uruguay är ett litet land med enormt många bra fotbollsspelare och landslaget skulle kunna gå långt i VM. De har dock inte fått saker och ting att stämma riktigt, och vi tror att de behöver höja sig markant för att lyckas slå Ryssland. Ryssarna har imponerat med sitt målskytte i båda de tidigare matcherna. Vi tror det kommer bli en jämn match och väljer att spela krysset. Hos LeoVegas ger ett X 3,05 gånger pengarna.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Uruguay och Ryssland?

Matchstart för Uruguay mot Ryssland är klockan 16:00 den 2018-06-25, svensk tid.