Dagens VM-matcher: Dag 17

Idag ska den andra kvartsfinalen tas fram när Spanien ställs emot värdnationen Ryssland på eftermiddagen och i kvällens möte så är Kroatien klar favorit mot Danmark.

Dagens matcher

16:00 Spanien – Ryssland
Odds 1X2: (1,56 – 4,10 – 6,50)
Odds att gå vidare: (1,25 – 4,15)

20:00 Kroatien – Danmark
Odds 1X2: (1,81 – 3,30 – 5,40)
Odds att gå vidare: (1,35 – 3,25)

Oddsen är hämtade från LeoVegas (kl 12:30 den 1 juli)

Klicka på matcherna för mer info, speltips och fler odds

Spanien storfavorit mot hemmanationen

Att Ryssland har gjort ett bra VM så här långt är inget att orda om. Efter två raka segrar så åkte man på patrull mot Uruguay och förlorade med klara 0-3. En tung förlust för Ryssland att gå in med i detta möte mot Spanien men också lite av en värdemätare.

Nu ställs Ryssland mot ett stjärnspäckat Spanien som är storfavorit på förhand i detta möte. Ett Spanien som visserligen vann grupp B för Portugal men som har en del problem defensivt. Offensivt ser det bättre ut för Spanien men det finns mycket mer att hämta ur detta lag.

Får Spanien ordning på defensiven så borde de vinna utan några större problem men fortsätter de darra så kan detta bli en rysare. Att Spanien går vidare ger just nu det låga oddset 1,25 hos LeoVegas.

Danmark får det tufft mot Kroatien

Danmark har varit en stor besvikelse så här långt. En inte allt för välförtjänt 1-0 seger mot Peru banade vägen för en andra plats i gruppen. Spelmässigt har man haltat och mycket av deras spela kretsar kring storstjärnan Christian Eriksen, på gott och ont.

Danmark möter Kroatien i åttondelsfinalen och det ska mycket till om de tar sig vidare. Kroatien har sett oerhört starka ut och har ett mittfält som är en av turneringens bästa. Precis som för Spanien är det defensiven som inte alltid sett 100% ut men mot ett Danmark som bara skakat fram två mål under gruppspelet så borde man räcka till även i denna lagdel.

Som sagt är det mycket som ska till för att Danmark ska ta sig vidare från denna åttondelsfinal. Just nu ger ett spel på att Danmark tar sig vidare hela 3,25 och att Kroatien gör det 1,35 gånger pengarna hos LeoVegas.