Polen - Colombia - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Polen - Colombia hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

0 - 3
2018-06-24
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
28.49 %
28.34 %
43.17 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Polen - Colombia

Oddsjämförelse för matchen mellan Polen - Colombia.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Bethard Bethard   30%28%42%98%
Bethard Unibet   28%28%44%98%
Bethard Leo Vegas   29%28%43%95%
Bethard Expekt   27%29%44%98%

Oddsen uppdaterades 2018-06-24 19:17:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Polen - Colombia

Polen lyckades inte mot Senegal och hade svårt med afrikanernas styrka och fart. Det innebar förlust med 1-2 Colombia hade inget flyt när de fick en straff emot sig och utvisning nästan direkt efter avspark. Förlust med 1-2 även för dem. Får Colombia bara vara fulltaliga mot Polen så tror vi att de vinner, och vårt speltips är en 2:a. 2,05 gånger insatsen hos Unibet.

Var inte på hugget

Polen imponerade i kvalet men såg tama ut i träningsmatcherna. När VM drog igång var första matchen mot Senegal och polackerna hade stora förhoppningar i grupp H. De skapade också klart mer, tio avslut varav fyra på mål jämfört med Senegals fyra avslut där bara ett gick på mål. Men vad hjälper det att skapa chanser om de inte förvaltas? Lewandowski försökte, men blev mållös. En som inte blev mållös var Cionek. Hans mål i 37:e matchminuten var matchens först, men dessvärre i egen bur. Efter en timmes spel utökade Senegal ledningen till 0-2. Polen försökte lyfta laget och de fick till en reducering. Krychowiak satte 1-2, men då återstod bara fyra minuter kvar av ordinarie matchtid och de kom aldrig närmare. Polen imponerade inte nämnvärt, och höjer de sig inte så lär de inkassera ännu en förlust mot Colombia.

Oturlig start

Matchen mot Japan hann knappt starta innan Colombia fick en rejäl uppförsbacke. Carlos Sanchez drog på sig ett rött kort redan efter tre minuters spel och den efterföljande straffen gav japanska stjärnan Shinji Kagawa chansen att näta. En chans han tog, och 0-1 till Japan var ett faktum. Colombia är dock ett bra lag och de fortsatte kämpa på. Fem minuter innan halvtidspausen fick de också utdelning och Juan Quintero kvitterade till 1-1. Det var japanerna som skapade flest chanser med sitt numerära övertag och Colombia fick jaga mycket boll. De mattades av förklarliga skäl och med en dryg kvart kvar av ordinarie tid åkte de på 1-2. Cuadrado blev utbytt av taktiska skäl redan efter en halvtimme. Han är ett yrväder som kan göra det lilla extra och blir farlig för Polen.

Speltips – Colombia med 11 spelare vinner

Polen har en del att fundera kring efter förlusten mot Senegal. De hade bekymmer med afrikanernas fart och styrka. Samtidigt gäller det att sätta de chanser man skapar, och där var polackerna inte effektiva. Colombia fick en katastrofstart, men kämpade på bra mot Japan. Vi tror att Colombia vinner om de bara får vara fulltaliga och vårt speltips är en 2:a. Hos Unibet ger den 2,05 gånger pengarna.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Polen och Colombia?

Matchstart för Polen mot Colombia är klockan 20:00 den 24/06, svensk tid.