Nigeria - Island - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Nigeria - Island hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

2 - 0
2018-06-22
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
32.64 %
31.67 %
35.68 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Nigeria - Island

Oddsjämförelse för matchen mellan Nigeria - Island.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Bethard Bethard   33%32%35%98%
Bethard Unibet   33%32%36%98%
Bethard Leo Vegas   34%31%35%95%
Bethard Expekt   31%32%37%99%

Oddsen uppdaterades 2018-06-22 16:43:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Nigeria - Island

Nigeria fick en tuff start på VM-turneringen när de bjöd på ett självmål och förlorade med 2-0 mot Kroatien i grupp D. Island chockade på nytt och tog poäng av förra turneringens finalister Argentina. Vi tror att Lasse Lagerbäcks grund håller på nytt och vårt speltips är en 2:a. Hos Unibet ger den 2,55 gånger insatsen.

Inga poäng mot Kroatien

Nigeria har vunnit fem VM-matcher, och alla gånger har det varit mot europeiskt motstånd. När Kroatien stod på andra sidan planen i premiärmatchen den här gången så fick de dock lämna matchen utan poäng. De hade svårt att skapa farliga lägen, och bjuder man då dessutom på ett självmål och släpper till en straff så är det svårt att ta sig vidare. Förlusten innebär att Nigeria har förlorat sina tre senaste VM-matcher. Faktum är att de bara har vunnit en av sina 13 senaste. Det var mot Bosnien Herzegovina 2014. Tre kryss och nio förluster i övriga matcher. Mot Kroatien fick de till två avslut på mål utan resultat, och de har faktiskt blivit mållösa i sex av sina elva senaste VM-matcher. Vi tror att de behöver lite flyt för att lyckas slå Island, och det flytet har de inte med sig.

Överraskade igen

Island chockade världen i EM 2016. Först genom att ta sig till turneringen, sedan genom att kryssa mot de blivande mästarna Portugal i den första matchen, ta sig vidare från gruppen och slå ut England i åttondelsfinalen innan Frankrike till slut fick stopp på dem. Den här gången överraskade de genom att först vinna en tuff kvalgrupp med bland andra Kroatien, Ukraina och Turkiet. Under lördagen överraskade de igen. I första VM-matchen mot Argentina hade de inte mycket boll, bara 28%. Argentina gjorde också 1-0 efter 20 minuter. Kort därpå kunde Finnbogason dock slå in kvitteringen till 1-1. Island kämpade och slet. En straff med mindre än en halvtimme kvar hade kunnat förstöra kvällen, men Messi fick inte in bollen utan Halldorsson var där och räddade. Islänningarna lyckades hålla undan och fick med sig en poäng. Vi tror att de fortsätter göra det bra och ser dem som favoriter mot Nigeria.

Speltips – Island vinner

Nigeria var inte värda vare sig tre eller en poäng i första omgången mot Kroatien. De var steget efter och får försöka ta nya tag mot Island. Den gemensamma nämnaren de båda lagen har, Lasse Lagerbäck, lämnade dock ett riktigt kompetent Island efter sig och vi tror att öborna tar hem det här. Vårt speltips är en 2:a och hos Unibet ger den oss 2,55 gånger pengarna.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Nigeria & Island?

Matchstart för Nigeria mot Island är kl. 17:00 den 22/06, svensk tid.