Sverige - USA - odds, speltips, stream i VM damer 2019

Allt om mötet mellan Sverige - USA hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

Fotbolls-VM damer 2019 - Grupp F
0 - 2
2019-06-20
Få 500 kr att spela för på Sverige vs USA!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
11.67 %
19.82 %
68.51 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Sverige - USA

Oddsjämförelse för matchen mellan Sverige - USA.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Halvgardering
Oavgjort inget spel
Halvtid
Halvtid/Fulltid
1-X-2 - Andra halvlek
Över/Under - Mål
Båda lagen gör mål
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Betsson Bethard   12%21%67%92%
Betsson Unibet   11%19%70%96%
Betsson Leo Vegas   11%19%70%95%
Betsson Betsson   13%21%67%93%

Oddsen uppdaterades 2019-06-20 20:36:16. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Sverige - USA

Sverige möter guldfavoriten USA i den sista omgången av gruppspelet och nu ska det avgöras vilket lag som tar hem gruppen. USA är storfavoriter i matchen men Sverige har stått emot amerikanskorna förut. Spelbolagen är dock säkra på sin sak och ger låga odds på en seger till USA. Jag väljer istället att satsa på över 2,5 mål i mitt speltips på matchen, till oddset 1,74 hos Bethard.

Spela hos Bethard >

USA har införlivat förväntningarna så här långt i mästerskapet. Mot Thailand så slog man nytt målrekord i VM med hela 13 baljor mot 0. Mot Chile så vilade man stora delar av laget men vann ändå matchen med en B-betonad elva, med klara 3-0.

Det regerande mästarinnorna var en av guldfavoriterna inför mästerskapet och har nu än mer spätt på förväntningarna om ett nytt guld. Det skvallrar inte minst spelbolagens oddslistorna om som har nästan har halverat oddset på att USA försvara titeln.

Sverige inledde mästerskapet något knackigt men skakade till slut fram en 2-0 seger mot Chile, efter två sena mål. Därefter var det ett slaget Thailand som väntade och som förväntat vann man matchen men med ”bara” 5-1. En insats som gav Sverige lite positiv energi och anda inför fortsättningen av turneringen.

Det kommer att bli en riktigt tuff drabbning mot USA. Och det är inget snack om att Sverige är klar underdog i mötet. Oddsen från spelbolagen ligger kring 1,27-1,28 gånger pengarna medan en svensk seger spela till över 10,00 gånger pengarna. Vilket säger allt.

USA storfavoriter hos spelbolagen

Sverige har dock stått emot USA tidigare och i VM senast så blev det ett oavgjort resultat. Denna gång räcker det inte för Sverige som då kommer att bli tvåa i gruppen och USA etta. Seger är det enda som gäller för Sveriges del.

Vårt speltips – över 2,5 mål

Jag kan tänka mig att USA inte kommer att hålla tillbaka möt Sverige utan kommer att köra på ordentligt och det kan bli åka av för svenskt del. Detta ger möjlighet för Sverige att komma med vassa kontringar och kanske knåpa in något mål. Jag kan lika gärna tänka mig resultat 2-1 som 3-0 eller 3-1. Jag väljer dock inte att satsa på resultat utan över över 2,5 mål i matchen och hos Bethard ger det intressanta 1,74 gånger pengarna.

Spela hos Bethard >

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När spelas Sverige & USA?

Avspark för Sverige mot USA är kl. 21:00 den 20/06, CET.