Sydkorea - Tyskland - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Sydkorea - Tyskland hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

2 - 0
2018-06-27
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
5.13 %
12.27 %
82.6 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Sydkorea - Tyskland

Oddsjämförelse för matchen mellan Sydkorea - Tyskland.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Expekt Bethard   4%11%84%100%
Expekt Unibet   5%12%83%98%
Expekt Leo Vegas   6%13%81%94%
Expekt Expekt   5%12%83%99%

Oddsen uppdaterades 2018-06-24 13:01:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Sydkorea - Tyskland

Högintressant match för Sveriges del. Sydkorea kan fortfarande ta sig vidare om de vinner med ett antal mål och Sverige samtidigt förlorar. Det är dock Tyskland som koreanerna måste slå, och det är lättare sagt än gjort. Tyskland har inte imponerat nämnvärt, men knep segern mot Sverige med sekunder kvar av tilläggstiden och har nu allting i egna händer. Vi tror att tyskarna lyckas samtidigt som de håller nollan och väljer att spela på att båda lagen inte gör mål. Det ger oss 1,65 gånger pengarna hos LeoVegas.

Två förluster för Sydkorea

De inledde mot Sverige och hade stora bekymmer. Sverige skapade en hel del och fick till åtta avslut totalt. Hälften av dem på mål. Sydkorea hade bara hälften så många avslut, varav inte ett enda hölls innanför målramen. Sverige saknade en del vad gäller precision och effektivitet, vilket ändå gjorde att Andreas Granqvists straffmål efter 65 minuter blev matchens enda.

I andra omgången mot Mexiko så drabbades de på nytt av ett straffmål till 0-1, och med 25 minuter kvar att spela kom också 0-2. Sydkorea lyckades ändå få till en del lägen, och till skillnad från matchen mot Sverige så träffade de mål inte mindre än sex gånger. Det var dock bara en gång som bollen faktiskt letade sig in i maskorna, och det var när Tottenhamstjärnan Heung-Min Son satte 1-2 tre minuter in på tilläggstiden. Då var det så dags, och ännu en förlust var ett faktum.

Hoppet lever dock fortfarande för Sydkorea. Om Sverige förlorar mot Mexiko och Sydkorea lyckas vinna med ett antal mål över Tyskland så kan de sluta tvåa i gruppen. Vi ser det dock inte som särskilt troligt.

Tyskland har kniven mot strupen

Tyskarna såg svaga ut i träningsmatcherna inför VM-slutspelet, trots att de dominerade kvalgruppen stort. När de inledde mot Mexiko hade de gott om chanser. Hela 21 avslut totalt, och nio stycken på mål. Det blev dock inga mål, utan mexikanerna stod för matchens enda efter Lozanos fullträff tio minuter innan paus.

Tyskarna fick mycket kritik, och det hade kunnat gå riktigt illa när de mötte Sverige i den andra omgången. Tyskarna hade 72 procent bollinnehav och fick till dubbelt så många avslut. Ändå var det Ola Toivonen som mycket tjusigt kunde ge svenskarna ledningen med 0-1 efter en halvtimme då han tog emot bollen på bröstet inne i straffområdet och iskallt kunde lobba den över Neuer. Direkt efter paus så lyckades Reus dock kvittera när han stötte in ett inspel från vänsterkanten. Därefter skulle det bli en pirrig historia. Sverige stretade emot, och 1-1 stod sig. Boateng drog på sig både ett och två gula och med tio minuter kvar att spela så var Sverige en man mer på plan. En oförsiktig tackling fem minuter in på tilläggstiden gav Tyskland en frispark långt ner på vänstersidan vid Sveriges straffområde. Med två av världens bästa skyttar vid bollen kändes det direkt farligt, och när Kroos passade bollen till Reus som bara stoppade den, varpå Kroos kunde skjuta från ett något bättre läge så slutade det med ett tyskt segermål och enormt lättade tyska spelare. Mot Sydkorea tror vi inte att de hamnar i samma situation.

Speltips – Vinsten mot Sverige var vändningen

Sydkorea kan alltså fortfarande gå vidare, men det är mycket som ska till för att så ska bli fallet. I och med Tysklands sena, sena vinst mot Sverige så tror vi att det har vänt för dem. Vinner Tyskland så är de vidare, och så pass mycket bättre än Sydkorea är de att det inte ska vara några bekymmer. Vi tror också att Neuer får hålla nollan för första gången i den här VM-turneringen och vårt speltips är att båda lagen inte gör mål. 1,65 gånger pengarna hos LeoVegas.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Sydkorea och Tyskland?

Matchstart för Sydkorea mot Tyskland är klockan 16:00 den 27/06, svensk tid.