Spanien - Ryssland - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Spanien - Ryssland hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

4 - 5 öt
2018-07-01
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
61.91 %
23.41 %
14.68 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Spanien - Ryssland

Oddsjämförelse för matchen mellan Spanien - Ryssland.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Bethard Bethard   64%23%13%98%
Bethard Unibet   62%23%15%98%
Bethard Leo Vegas   60%24%15%95%
Bethard Expekt   62%23%15%99%

Oddsen uppdaterades 2018-07-01 12:40:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Spanien - Ryssland

Det var nära att det slutade riktigt illa för Spanien, men nu står de likväl med en åttondelsfinal framför sig. Hemmanationen Ryssland står för motståndet, och vi är lite fundersamma på hur bra de faktiskt är. Vårt speltips är en 1:a, spanjorernas rutin är så pass mycket större. Speltipset ger 1,62 gånger pengarna hos LeoVegas.

Sekunder från att åka ur

Spanien började turneringen med att kryss mot Portugal. De var i underläge redan efter fyra minuter då Ronaldo satte en straff. Rivige och slitige Diego Costa kunde dock kvittera efter 25 minuters spel, men just innan halvtid så slog Ronaldo till igen. Costa ville inte vara sämre, utan tio minuter in i andra gjorde han sitt andra mål för kvällen, och bara tre minuter senare gick Spanien upp i ledning för första gången. 2-3 gjordes av Nacho Fernandez. Spanjorerna lyckades hålla undan fram till två minuter återstod, men släppte då in 3-3 som också blev slutresultatet. Mot Iran skapade de klart mer, men det gjordes bara ett mål. Återigen var det Diego Costa som nätade, tio minuter in i andra. Spanjorerna hade det dock inte enkelt, och därför är vi inte förvånade över att det såg ut som det gjorde i den sista matchen. Då var det nämligen Marocko som gjorde 0-1 efter en kvart. Isco lyckades kvittera innan 20 minuter hade gått, men Spanien fick inte till det riktigt. Tio minuter från slutet gjorde Marocko 1-2, och det började bli stressigt på den spanska bänken. Först på övertid kunde Iago Aspas kvittera och säkra avancemanget för Spanien. De måste höja sig om de ska försöka slåss om medaljer, den saken är klar.

Hemmanationen har gjort det bra

I VM:s öppningsmatch spelade de inte jättebra, men inför miljardpubliken skulle de ändå ställa till med en rejäl målfest. Gazinzkiy gjorde 1-0 efter tolv minuter och Cheryshev satte 2-0 just innan paus. Med 20 minuter kvar gjorde Dzyuba 3-0, och det stannade inte där. På tilläggstid satte Cheryshev sitt andra för kvällen och Golovin avslutade spektaklet med 5-0. Som om det inte vore nog gick den andra gruppspelsmatchen av bara farten. Mot Egypten fick de hjälp med 1-0 just efter pausvilan, men Cheryshev fortsatte sin fina turnering med att sätta 2-0 efter en timmes spel. Dzyuba fick in 3-0 bara minuter senare, och närmare än ett straffmål från Salah kom aldrig egyptierna. Den sista matchen i gruppen, mot klart svårare Uruguay, var det dock slut på det roliga. Suarez 1-0 efter tio minuter blev till 2-0 när Cheryshev stod för ett självmål när lite mer än 20 minuter spelats. Smolnikov drog på sig två gula kort på kort tid, och det innebar att Ryssland fick spela med en man mindre i 55 minuter. De hade bara ett enda avslut på mål på hela matchen, och istället för att komma närmare så gjorde Uruguay 3-0 i matchens slutskede. Mot lite vassare motstånd har Ryssland problem, och vi tror inte att de rår på Spanien.

Speltips – Spanien har mer att ge

Trots att det inte sett lysande ut så har Spanien tagit sig till åttondelsfinal. De får möta värdnationen Ryssland, som faktiskt har gjort det hyfsat så här långt. Nu handlar det dock mycket om rutin och det har spanjorerna gott om. Vi tror att Spanien vinner under ordinarie tid och väljer att spela 1:an. Vårt speltips ger 1,62 gånger pengarna hos LeoVegas.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När spelas Spanien & Ryssland?

Avspark för Spanien mot Ryssland är klockan 16:00 den 1 July, CET.