Sverige - Sydkorea - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Sverige - Sydkorea hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

1 - 0
2018-06-18
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
43.39 %
31.5 %
25.11 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Sverige - Sydkorea

Oddsjämförelse för matchen mellan Sverige - Sydkorea.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Leo Vegas Bethard   42%32%26%98%
Leo Vegas Unibet   43%32%25%98%
Leo Vegas Leo Vegas   46%30%24%95%
Leo Vegas Expekt   43%32%25%99%

Oddsen uppdaterades 2018-06-18 13:45:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Sverige - Sydkorea

Den 18 juni smäller det. På Nizhny Novgorod Stadium kommer Sverige att ställas mot Sydkorea i Rysslands-VM. Spelbolagen håller Sverige är favorit och Unibet ger oss oddset 2,10 för en seger mot Sydkorea och det är ett givet spel.

Tufft gruppspel

Varje match i ett VM är tuff, ett mantra man oftast hör. Detta passar dock perfekt in på Sveriges förutsättningar i grupp F. Varje poäng som Sverige tar, eller inte tar, kommer att vara så otroligt viktig. Gruppens tungviktare, Tyskland, förväntas gå rent och därefter kommer det att bli en tuff uppgörelse mellan Mexiko, Sverige och Sydkorea om den andra platsen i gruppen.

Sverige inleder mot Sydkorea

Sveriges motståndare i den första omgången i grupp F kommer alltså att bli Sydkorea, gruppens svagaste lag. Egentligen en perfekt motståndare för Sverige, som får ”mjukstarta” gruppen även om det inte kommer att bli en enkel match.

Sydkorea ser klart sämre ut på pappret än Sverige med många spelare från den inhemska ligan. Nyckelspelare kommer att vara anfallaren Heung-Min Son, till vardags i Tottenham. Son har en mycket bra säsong i ryggen och är en notorisk målskytt. Även Swansea-spelaren, och lagkaptenen, Lee Chung-yong kommer att vara en viktig pusselbit på mittfältet för Sydkorea i detta mästerskap.

Offensivt så finns det spelare som kan avgöra för Sydkorea men defensivt finns det en del frågetecken. I det avslutande gruppspelet i VM-kvalet så gjorde Sydkorea 11 mål och släppte in 10 mål på 10 matcher. I kontrast gjorde Sverige 26 mål och släppte in 9 mål i gruppspelet, och då mötte man storlag som Holland och Frankrike.

Flera skador och tunga avbräck för Sydkorea

De två offensiva vapnen Kwon Chang-hoon och Lee Keun-ho missar VM och det är tunga avbräck offensivt. Sen finns det frågetecken och småskador på bland annat Hwang Hee-chan, Koo Ja-cheol, Kim Jin-su, Kim Jin-sus, Lee Seung-woo. Hur det ser ut med deras status kommer sannolikt att avslöjas när den slutliga truppen presenteras.

Speltips på Sverige – Sydkorea

Även om Sydkorea är ett sämre lag på pappret så är detta en match Sverige måste ta på absolut största allvar. Vi tror dock ändå att Sverige kommer att utgå med seger. Helt enkelt för att det finns mer kvalité i den svenska truppen och att man är ett ihopspelat lag.

För oss är Sverige den klara favoriten i denna premiärmatch. Visst mycket är på spel men detta svenska landslag har visat att de kan prestera när det verkligen gäller. Vårt speltips på denna premiär är att spela på en svensk seger och vi lägger våra pengar hos Unibet som just nu ger oddset 2,10. Skulle vi behöva tippa ett resultat så känns 2-1 nära till hands.

Tänkbar startelva Sverige (4-4-2)

Robin Olsen
Mikael Lustig – Victor Nilsson Lindelöf – Andreas Granqvist – Ludwig Augustinsson
Viktor Claesson – Albin Ekdal – Sebastian Larsson – Emil Forsberg
Ola Toivonen – Marcus Berg

Tänkbar startelva Sydkorea (4-4-2)

Kim Seung-gyu
Lee Yong – Jang Hyun-soo – Kim Young-gwon – Kim Jin-su
Lee Chung-yong – Jung Woo-young – Ki Sung-yueng – Lee Jae-sung
Son Heung-min – Kim Shin-wook

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När möts Sverige & Sydkorea?

Matchstart för Sverige mot Sydkorea är kl. 14:00 den 18/06, svensk tid.