Inför semifinalerna i VM 2022 – de är favoriter

Inför semifinalerna i VM 2022 – de är favoriter

Nu är det dags för semifinaler i fotbolls-VM. Och efter fyra dramatiska kvartsfinaler är det två mycket oväntade semifinaler vi har att se fram emot.

Spännande kvartsfinaler

Kvartsfinalerna i Qatar bjöd verkligen på spänning i alla de fyra matcherna. Kroatien som oväntat slog ut guldfavoriten Brasilien, Argentina som kämpade ned Nederländerna i en riktigt stökig och underhållande tillställning, Marocko som motade bort ett offensivt Portugal och Frankrike som slog ut rivalen England med uddamålet efter en straffmiss

Oväntade semifinaler

I semifinalerna kommer nu Argentina att ställas mot Kroatien under tisdagen och Frankrike möter Marocko på onsdagen, två oväntade semifinaler. Med Kroatien som är vidare till sin andra raka VM-semifinal, med ännu mindre medel än senast, och Marocko som blev det första afrikanska och arabiska landet att nå en semifinal.

Frankrike och Argentina är klara favoriter

Frankrike och Argentina är de klara favoriterna på förhand att gå vidare och mötas i final, vilket oddsen talar klart för. Sedan är Frankrike knapp favorit att bli den första nationen som försvarar VM-guldet, även om Argentina är långt ifrån uträknade. Favorit att vinna skytteligan är Frankrikes Kylian Mbappé som har med sina fem mål ett måls övertag mot landsmannen Olivier Giroud och Argentinas Lionel Messi.

Se oddsen och spelschemat inför semifinalerna nedan.

Kommande matcher

Söndag 2023-07-30
Tyskland - Colombia
Fotbolls-VM damer 2023 - Grupp H
 

Oddsen uppdaterades 2023-06-07 16:58:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Fotbolls-VM - Vinnare

Spel Vinstchans Odds
Argentina
50.53% Unibet 1.88 Spela
Frankrike
49.47% Unibet 1.92 Spela