Ryssland - Egypten - odds, speltips, stream i VM 2018

Allt om mötet mellan Ryssland - Egypten hittar du nedan bland annat med vårt speltips, tv-tider, var du streamar matchen samt de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

3 - 1
2018-06-19
Få 100 kr att spela för!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt för 1500 kr på fotbolls-VM!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Vinstchans
49.16 %
28.51 %
22.33 %
Bästa matchoddsen

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Bästa oddsen på Ryssland - Egypten

Oddsjämförelse för matchen mellan Ryssland - Egypten.

Klicka på spelbolagets namn eller odds för att komma direkt till det spelbolaget så att du kan lägga ditt spel direkt.

1-X-2 - Vinnare
Spelbolag 1 X 2      (1%)(X%)(2%)Utdelning
Bethard Bethard   51%27%22%98%
Bethard Unibet   49%29%22%98%
Bethard Leo Vegas   48%30%22%95%
Bethard Expekt   49%28%22%96%

Oddsen uppdaterades 2018-06-19 19:55:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips Ryssland - Egypten

Ryssland slog till ordentligt i VM:s öppningsmatch mot Saudiarabien. De vann komfortabelt med hela 5-0 och hoppet tänds förstås hos hemmafansen. Vi var mer imponerade över effektiviteten än spelet, och när de tar sig an Egypten tror vi det blir betydligt tuffare. Egypten släppte in ett sent mål mot Uruguay och blev utan poäng. När de möter hemmanationen tror vi ändå att de får ge sig på nytt, men det blir inte några 5-0. Speltips blir en 1:a och hos Unibet ger den oss oddset 2,25 gånger pengarna.

Inledde med kanonresultat

Inför en glad Vladimir Putin sprang Ryssland iväg till hela 5-0 i öppningsmatchen i VM på hemmaplan. Saudiarabien hade inte mycket, men vi imponerades ändå inte av Rysslands spel. Effektiviteten går inte att klaga på, men rent spelmässigt hade vi större förhoppningar. Gazinski inledde målskyttet med en nick, men därefter blev det inhopparnas match. En tidig skada på Dzagoev gav Cheryshev chansen. Just innan paus slog han till med 2-0. Med drygt 20 minuter kvar att spela var det en annan inhoppare, Dzyuba, som fick in 3-0 innan det var dags för Cheryshev igen. Ett fantastiskt skott i bortre. Långt in på övertiden fick Ryssland en frispark strax utanför Saudiarabiens straffområde och Golovin slog mycket tjusigt in den bakom en uppgiven Al-Muaiouf. Som sagt, mer effektiva än vad spelet kanske förtjänade men precis den start Ryssland ville ha. Med vinden i ryggen ska de ta sig an Egypten, och vi tror att hemmapubliken bär dem till seger igen.

Tappade en pinne

Egypten fick klara sig utan storstjärnan Salah, och då höll det inte hela vägen mot Uruguay. Det var en relativt jämn match där inget av lagen lyckades få in något mål och det såg ut att sluta oavgjort. Med bara minuten kvar fick dock Uruguay chansen. Egyptierna lyckades inte få undan frisparken från höger utan istället var det Uruguay som lyckades knoppa in segermålet 0-1. Uruguay hade något fler chanser, men egyptierna skapade några lägen de också. I slutändan var det nog ändå ett rättvist resultat. Nya tag mot Ryssland istället alltså, och frågan är om Salah kommer att finnas med eller inte. Förhoppningarna i nordafrika (och stora delar av världen) är förstås att han ska kunna spela, men axelskadan han ådrog sig i Champions League-finalen har hållit honom borta. Med honom på planen får Egypten ännu en dimension, men frågan är om det räcker.

Speltips – Ryssland fortsätter på den inslagna vägen

Ryssland var inte superba spelmässigt, men fick ändå in fem mål mot Saudiarabien. Match mot Egypten nu, och då är de återigen favoriter. Egypten förlorade matchen mot Uruguay när de släppte in ett nickmål med blott någon minut kvar att spela och revanschlustan kommer förstås att vara stor. Vi tror dock på ryssarna och vårt speltips blir en 1:a. Oddset 2,25 hittar vi hos Unibet.

Regler & villkor gäller | 18+ Spela ansvarsfullt

Fler speltips

När spelas Ryssland & Egypten?

Avspark för Ryssland mot Egypten är klockan 20:00 den 19 June, CET.