Resultat för Brasilien-VM 2014

På denna sida hittar du de senaste resultaten för alla matcher i Fotbolls-VM i Brasilien som kommer att spelas mellan den 12:e juni till och med den 13:e juli då finalen ska avgöras.

Så visas resultaten i listan

Resultaten i den ovanstående listan kommer att presenteras i en kronologisk ordning, med de senaste resultaten högst upp. Gamla resultat kommer att sparas längre ned i listan, så att du kan följa upp och på en enkelt sätt se hur lagen har tagit sig igenom turneringen.

På höger sida har vi en knapp för oddsen på de spelade matcherna. Det innebär att vi kommer att spara de gamla oddsen så att du själv kan undersöka om resultatet återspeglade förväntningarna eller hur stor favorit respektive laget varit tidigare under turneringens gång.

Kan Spanien fortsätta visa upp goda resultat även i Brasilien?

Regerande världsmästare är Spanien och som därmed ha chansen att bli den tredje nationen någonsin, efter Italien och Brasilien, som försvarar en titel. Spaniens resultat har varit imponerande de senaste åren med två vunna EM-titlar och en VM-titel. Dock satt segern i det föregående VM:et i Sydafrika långt inne och var långt ifrån någon självklarhet och i finalen mot Holland så blev slutresultatet 1-0, efter ett mål på övertid. Dessutom var vägen dit snårig för Spanien med många målsnåla matcher.

Brasilien, Tyskland och Italien lagen med bäst resultat genom tiderna

Även om det är Spanien som har utmärkt sig de senaste åren är det Tyskland, Italien och hemmanationen Brasilien som har vunnit flest VM-medaljer genom tiderna. Brasilien toppar listan över flest vunna guldmedaljer med  totalt fem stycken och Italien med fyra stycken guldmedaljer. Tyskland är den nation som visat upp stabilast resultat, även om man ”bara” har tre guldmedaljer på din meritlista, och har samlat ihop flest VM-medaljer totalt, 11 stycken, före Brasilien som har har totalt nio VM-medaljer.